Despre livrare

Produsele se livreaza utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii in contul Instal & Design Expert SRL

Datele necesare efectuarii platii sunt urmatoarele:

SmartCuler SRL
Nr. ord. Reg. com./an: J5/1065/2018
Cod inregistrare fiscala: RO39302640
Sediu: str. Aviatorilor, Nr. 17, Oradea
Cod IBAN: RO46INGB0000999907942346
ING BANK

Livrarea se va face astfel:

  • pentru livrarea produselor comandate oriunde in tara, in functie de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimiteti un email la adresa expert_mec@yahoo.com specificand produsele si orasul in care doriti livrarea. Curierul folosit in mod curent este Fan Courier .

Aceste conditii sunt completate de ofertele speciale de transport gratuit in toata tara aflate in vigoare marcate cu simbolul:

Atentie! Echipamentele livrate prin FAN CURIER trebuie verificate la primirea lor pentru orice defect vizibil al ambalajului, numai dupa ce ati efectuat vizual aceasta verificare si ambalajul este in regula, semnati de primire.

CATEGORII